Publicitat

30/09/2012

Blog

Acabe de posar publicitat al bloc. Que per què? Per provar-ho, perquè WordPress sembla que s’ho pren de forma més o menys seriosa, perquè el número de visites em fa ser optimista i, perquè amics, quan arribe a cobrir costos (això és, pagar la plantilla i el domini de la web), donaré el que quede a una iniciativa ambiental o científica. Com que el bloc tan sols du tres mesos rutllant, no sé si parlem d’un, deu o cent euros, i per tant no puc anunciar fil per randa a qui, com i quan destinaré els diners. Els qui estigueu familiaritzats amb això de la publicitat als blocs, sabreu que no dóna massa diners: és a dir, que potser em quede amb un pam de nassos i ni arribe a cobrir la meitat del que m’he gastat en posar en marxa aquesta pàgina. No passa res: no és cap activitat lucrativa, no pretén ser-ho ni ho serà mai. És tan sols el meu bloc i, si de retruc puc fer un bon gest i ajudar altres persones que desenvolupen tasques silencioses i imprescindibles, millor que millor.

Això sí: us demane col·laboració. Si els anuncis us resulten molestos, ofensius, creieu que minven la qualitat del bloc o senzillament preferiu “Ciència i Política” en mode Punset –todo natural, nada artificial (sic)-, us pregue que m’ho feu saber als comentaris o a la pàgina de contacte: us estaré molt agraït, sincerament

Perquè una cosa ha de quedar clara: no vull que açò semble l’encreuament de Shibuya!

[Actualització: la publicitat està desactivada. Tot i això, a WordAds no em fan cas i de vegades continua apareguent]

L’encreuament de Shibuya, a Tòkio: una orgia d’anuncis en moviment, llampecs publicitaris i música que et vol vendre qualsevol aparell.

, ,

About Andreu Escrivà

Camine, aprenc, escric.

Mostra totes les entrades de Andreu Escrivà

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: