Una foto d’amics imaginaris i un negre de dècades ençà: Soraya i Cospedal

Avui toquen dos entrades, i després de l’extens i dens manifest que he penjat adés, ara us deixe amb una entrada curta, clara i concisa.

Recordeu com vaig carregar contra Sánchez Gordillo (diputat d’IU al Parlament Andalús i batlle de Marinaleda?) per haver anat al Congrés “Ciencia y Espíritu”? Bo, aquestes dos senyores de la foto han assistit també a un acte de similars característiques, amb l’afegit que han modificat la seua vestimenta pel simple fet de ser dones: la roba que porten ens fa retrocedir dècades. Que què en pense? Que ambdós actes són impropis d’un polític, que demostren el mateix analfabetisme científic i que fan que no tinga cap confiança en eixes persones. Que estan al mateix nivell.

La foto.

Aclariment: respecte i respectaré sempre el dret a tindre i practicar qualsevol creença i religió, sempre que no atempte contra cap altre individu o llibertat fonamental. La mort és una putada tan grossa que cadascú se les apanya com pot per a fer-li front: tant si ho fas juntant les mans i tancant els ulls als bancs d’una església com si practiques meditació transcendental i holística, tens la meua comprensió. Ara bé: exhibicionismes, els justos, i propaganda, per a tu mateix i la teua colla. Jo ja en tinc prou amb el que duc a sobre.

, , ,

About Andreu Escrivà

Camine, aprenc, escric.

Mostra totes les entrades de Andreu Escrivà

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: