Ecoeficiència, forns solars i canvi climàtic

27/05/2013

Canvi Climàtic

L’altre dia gairebé no vaig parlar d’eficiència energètica a la xerrada sobre canvi climàtic; no per manca de ganes o perquè no siga important, sinó perquè he d’admetre que no em vaig centrar al “què podem fer”. Ja en vaig tindre prou parlant de les evidències, previsions, i, especialment, dels negacionistes, que són els més divertits com vos poden contar (espere) els assistents.

En qualsevol cas, resulta evident –i d’això en parlarem més endavant i en més profunditat- que per a lluitar contra el canvi climàtic és bàsic reduir la nostra petjada ecològica, utilitzar menys energia i recursos. I quina millor forma de fer-ho, a una ciutat com València, que fabricant el nostre propi forn solar per a cuinar. Uns amics que porten molt de temps en això del medi ambient –Raúl i Alba– ho posaren en marxa fa un temps i ara, després de fer-se famosos quan isqueren a l’Ocupat de Canal 9, fan un altre taller el 15 i 16 de juny. Coneguent-los, segur que serà d’allò més interessant i recomanable, i la pinta del menjar fet amb energia solar és immillorable. Així que faré de col·lega enrotllat i els faré publicitat, si vos pareix bé, que honestament crec que cal donar difusió a aquestes iniciatives i projectes. Ser emprenedor és açò.

L’enllaç per a apuntar-s’hi, ací.

Forn solar

A apuntar-se!

Anuncis
, , ,

About Andreu Escrivà

Camine, aprenc, escric.

Mostra totes les entrades de Andreu Escrivà

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: