Interrupcions, pauses, fotografies

27/05/2013

Blog, Fotografia

No escric un post com cal –exceptuant un article recuperat i una convocatòria– des de fa quasi un mes, i això és una cosa que no ha passat en gairebé un any de “Ciència i Política”. I, tanmateix, tinc unes ganes boges d’escriure, tinc papers a tot arreu amb temes i desenes d’esborranys. Però les circumstàncies –sempre les circumstàncies!- m’ho impedeixen.

De fet, volia parlar de la contaminació lumínica arrel d’un Ple de les Corts Valencianes de fa mesos, dels silurs de l’Albufera i dels vaixells del Saler: imagineu si vaig amb retràs! I la cosa no pinta, diguem-ne, massa bé, en qüestió de poder dedicar-li un temps a escriure. No tot és roí, compte: a banda d’hospitals i malalts (que n’hi ha), part de la manca de temps ve donada per estar preparant un article per a enviar a una revista internacional (ja està a puntet, i això sempre fa il·lusió), i també pel fet d’haver hagut de confegir la xerrada d’Escépticos en el Pub de la setmana passada. Tanmateix, anirem fent i espere poder abordar alguns dels temes que tinc pendents, que en són molts i (confie) que el suficientment interessant com per a que vos passeu per ací.

I mentrestant, com ja vaig fer per a inaugurar el blog, una fotografia. I com aleshores, vos deixe amb una imatge de l’Albufera.

Vela llatina

Vela llatina a l’Albufera, la sort del capvespre i del lluent.

, ,

About Andreu Escrivà

Camine, aprenc, escric.

Mostra totes les entrades de Andreu Escrivà

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: