L’agenda científica infinita

16/06/2013

Divulgació

Em vaig sentir molt i molt honrat quan els amics de @paciencianostra em van recomanar al seu programa, incidint al fet que tractés de confegir, setmanalment, una agenda amb els esdeveniments científics de la ciutat. El cas, però, és que les circumstàncies m’han impedit publicar totes les setmanes aquesta agenda, i ha arribat el moment d’admetre que no puc comprometre’m a fer-ho cada set dies. Això sí, he trobat una solució alternativa a senzillament deixar-ho estar: publicar allò que jo anomene l’agenda científica infinita.

I què és això? Senzillament, seleccionar aquelles webs, blogs i comptes de Twitter que oferisquen una informació actualitzada, diversa i complementària sobre esdeveniments científics a València. No cal dir que aquest post serà actualitzat sempre que trobe alguna nova pàgina o font que parle de la divulgació a casa nostra. Guardeu-vos els enllaços a favorits, i no vos en penedireu!

 • Piratas de la Ciencia: aquesta associació valenciana de divulgació de la ciència té una web, un molt recomanable blog que acaben d’actualitzar i, al seu compte de Twitter (@piratas_ciencia), piulen totes les convocatòries que els arriben. Indispensables,
 • Agenda de la Universitat de València: És un compendi completíssim de tot allò en què participa la UV, amb desenes d’actes, exhibicions i xerrades per dia.
 • Jardí Botànic de la UV: Un racó amb multitud d’activitats divulgatives, didàctiques, cursos i excursions a la natura. Imprescindible.
 • Càtedra de la divulgació de la Ciència (UV): amb una agenda molt específica, informa de premis, xerrades i actes que s’organitzen des de la càtedra.
 • Delegació del CSIC al País Valencià: organitza xerrades, cicles de cinema i exposicions. No la perdeu de vista.
 • Octubre Centre de Cultura Contemporània: un local que sempre està obert a la divulgació científica i ambiental. No oblideu visitar setmanalment la seua web: sempre hi ha coses interessants.
 • Escépticos en el Pub Valencia: són aquestos uns encontres informals, xerrades amb una cervesa a la mà, a la qual he tingut el plaer de participar tant de peu, parlant del canvi climàtic, com assegut, escoltat amb deler, rient i aprenent. Ho posà en marxa l’ARP-SAPC (Sociedad para el Avance del Pensamiento Crítico), ja va per les vuit edicions a la nostra ciutat, i segur que hi haurà moltes més. Seguiu-los a Twitter (@eeep_valencia) i no vos perdreu la propera!
I fucking love science

I fucking love science. I tant! (Imatge: Myfunstudio.com)

, , , ,

About Andreu Escrivà

Camine, aprenc, escric.

Mostra totes les entrades de Andreu Escrivà

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

3 comentaris a “L’agenda científica infinita”

 1. Piratas de la Ciencia Says:

  Xiquet, que se’ns a posat la pell de gallina!! 😉 Ahí estem, intentant fer les coses ben fetes, amb molta dedicació i alegria. Moltes gracietes!!

  Respon

 2. Piratas de la Ciencia Says:

  Un altre comentari, la gent del Jardí Botànic de la UV ja tenen facebook i tuiter on posen al dia de totes les activitats, cursos, tallers, concerts i exposicions que hi fan, a més de les actualitzacions de la seva web i el seu blog Espores. Afegeix-los 😉

  Respon

 3. andreuescriva Says:

  Ok, canviat! 🙂

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: