Periodisme? Quin Periodisme? Per a quan?

20/02/2014

Periodisme

Sí, sé que el blog està paradet –i no és per falta de temes, vos ho promet! Tinc uns quants esborranys que espere publicar en breu, , però mentres –i ja sabeu que no en sóc molt aficionat- una miqueta d’autobombo, si vos sembla bé. Dijous vinent estaré a una taula rodona sobre periodisme, convidat per la Fundació Institut d’Estudis Polítics, d’Esquerra Unida, dins les jornades “Periodisme? Quin Periodisme? Per a quan?”. Els ho agraïsc, i, envoltat com estaré de gent que en sap i hi treballa, tractaré d’aprendre més que cap altra cosa, però també aportar la visió d’algú qui es mou a la perifèria del periodisme: entre blogs, tuits, divulgació científica i articles d’opinió.

Serà a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ San Ferran, 12, València), dijous 27 a les 19h. Esteu tots convidats i, per suposat, vos convide a assistir també a les jornades de dimarts i dimecres, que pinten ben interessants.

Ens veiem!

carteliepcomunicación-01

,

About Andreu Escrivà

Camine, aprenc, escric.

Mostra totes les entrades de Andreu Escrivà

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: