Propostes per a redreçar el rumb del medi natural (I): Canvi a la sala de màquines

Canvi a la sala de màquines

Ja tenim nova Directora General del Medi Natural, i es diu Salomé Pradas Ten. És una advocada de Castelló i, pel que sembla ser, de l’estricta confiança de Fabra, Moliner i Bonig. No se li coneix cap vincle professional o personal amb el medi ambient –tan sols els dos tuits que veieu més abaix. Sorprèn que el PP, tant com presumeix d’afiliats, no n’haja trobat cap ni un que en sàpiga més de la qüestió ambiental. Amb un estudiant de primer de Ciències Ambientals hi hauria prou, i l’estadística ens diu que a l’aula algun afiliat del PP hi haurà.

Salome Pradas

Aquest és el primer d’una sèrie de posts per a preguntar-nos què pot fer una persona en un any i escaig per a redreçar el rumb de la gestió del medi natural al País Valencià. Alfredo González, l’anterior responsable, demostrà en nombroses ocasions la seua palesa incompetència per a exercir de Director General. El seu mandat, des de juliol de 2011 fins març de 2014, ha estat marcat per la mentida (no declarar parcs naturals que figuraven el els fullets), les declaracions i notes de premsa buides (a banda de no tindre ni idea sobre la protecció legal del territori) i la propaganda sistemàtica. Esperem que Pradas, al substituir-lo, canvie tot això i decidisca aplicar gestió seriosa i basada en fets, no en paraules.

En qualsevol cas, ja ho haureu endevinat: la primera proposta per a redreçar el rumb de la gestió del medi natural al País Valencià és (quina casualitat) nomenar per al càrrec a algú que en sàpiga, de gestió del medi natural. Mira que és fàcil, aquesta!

[Si voleu llegir més sobre l’assumpte i per què una advocada sense experiència ni formació hauria d’ocupar la DG del Medi Natural, ací trobareu l’article que esta setmana em publiquen a eldiario.es sobre Salomé Pradas, tecnocràcia i formació]

, ,

About Andreu Escrivà

Camine, aprenc, escric.

Mostra totes les entrades de Andreu Escrivà

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: