CLEP-TO-CRÀ-CIA

21/05/2015

Política

Este és un post curt, i ho és perquè de vegades no cal afegir molt més a les dades. Perquè hi ha notícies que parlen soles.

Al PP no hi ha pomes podrides: el Partit Popular és un basquet fet de merda i cendra al qual la fruita no és que estiga en mal estat, és que està rossegada fins el pinyol i tan sols en queden les engrunes. Hi ha gent honesta al Partit Popular, és cert, però la maquinària de la organització funciona a imatge i semblança d’una màfia criminal, segons hem sabut al llarg d’estos anys. Perquè, a banda de clavar mà i beneficiar-se’n personalment, ja sabem que sempre hi havia alguna cosa “para el partido”. Partido que, només cal anar a vore què diu la justícia, sabem que s’ha finançat il·legalment.

I és que amb les últimes revelacions del #Dipugate (que recordem, només son 10 hores de 2005 i 2006), ja hem arribat al límit. Han furtat de tots els llocs, fins i tot d’aquells que ens pensàvem que mai no gosarien tocar. I jo, com Ignacio Blanco, em pregunte: “Quan se cansaran vostès de furtar?”. Perquè no han deixat cap, cap, CAP àmbit lliure de la seua voracitat, de la seua rampinya caníbal.

Disculpeu per l’absència de sinònims de furtar. Se m’han acabat. I sí, els links porten tots a les notícies que parlen de cada cas: alguns encara són “presumptes” i altres ja han acabat amb els protagonistes a la presó. Preneu-vos una aspirina abans de punxar-los.

Que vinga algú i diga que és “una manzana podrida”. No han deixat una sola parcel·la de les institucions lliure de les seues urpes: a tot han arribat i de tots els llocs han furtat. A mi me donen ganes de vomitar, més encara després d’escoltar com Rus i Benavent parlen dels iaios, com si foren ramat que es mou d’un lloc a un altre amb un camió. Quina puta immundícia de persones. No trobe altres paraules.

PS: si voleu més i teniu estómac, vos recomane “Tierra de Saqueo”, de Sergi Castillo. En parle ací. També, perquè sovint molts se n’obliden però és qui començà tot açò, “Zaplana, el brazo incorrupto del PP”, d’Alfredo Grimaldos.

, , , , , ,

About Andreu Escrivà

Camine, aprenc, escric.

Mostra totes les entrades de Andreu Escrivà

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: