On va un valencià quan vol assabentar-se de què dimonis és el canvi climàtic?

13/09/2016

Canvi Climàtic

Que la mitigació i adaptació de l’escalfament global no són una prioritat per al departament ambiental del nou govern és una realitat, no una opinió. La manca absoluta d’actuacions, l’increment de les emissions (més d’un 12%!) en 2015 i la desídia amb què és tracta no són casualitats, sinó el resultat de l’abandonament d’un assumpte que no preocupa. Al departament al qual s’hauria de gestionar només es parla de residus, SDDR i Ecoembes, i això del canvi climàtic es fia a les bones intencions “que han d’impregnar les polítiques autonòmiques”. Sí, continuem sommiant!

Però un altra dia en parlarem en profunditat. Hui vull cridar l’atenció sobre un fet que m’angoixa fins i tot més que esta inacció: la nefasta informació sobre l’escalfament global de la que disposa la conselleria a la seua web. Gens visual, desactualitzada, catastrofista, no enganxa… Si un valencià vol entendre què és el canvi climàtic i aprendre què pot fer per tal d’ajudat a mitigar-lo, la de la Conselleria de Medi Ambient és una web inútil a tal efecte, i que jo mai li recomanaria visitar. I això, amics, és gravíssim, fins a un punt que no ens imaginem.

Per a no pegar-vos la tabarra amb mil captures de pantalla, he provat a explicar-vos el perquè amb un vídeo. Al final hi ha un exemple de com s’haurien de fer les coses.

Ah! És curtet! 😉

, , ,

About Andreu Escrivà

Camine, aprenc, escric.

Mostra totes les entrades de Andreu Escrivà

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

One Comment a “On va un valencià quan vol assabentar-se de què dimonis és el canvi climàtic?”

 1. Guillem Says:

  Hola, companys.
  Gràcies a l’Andreu m’ha picat la curiositat i he entrat a la web de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. He trobat una diferència qualitativa i quantitativa substancial. El disseny és més atractiu. Hi ha potser massa informació, però no apareix tota de cop, la qual cosa s’agraeix. Qui té ganes de saber, troba informació en aquesta web.
  http://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/
  Una altra web institucional que no he tingut temps a explorar amb calma.
  http://web.gencat.cat/ca/temes/mediambient/
  Salut a tothom!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: