Tancar finestres, obrir portes

03/10/2016

Blog

Potser algú de vosaltres se n’ha adonat: ja no hi ha una bombeta verda ni un banner taronja a la part dreta d’aquesta pàgina. La primera imatge redirigia cap a una pàgina de serveis professionals (www.andreuescriva.com, que ja no està operativa) i la segona a un portal gastronòmic que mantenia com podia, Eat Valencia. 

bombilla-verde-2

eat_vlc

Aquest octubre comence una nova etapa professional com a tècnic en projectes ambientals a la Fundació Observatori del Canvi Climàtic, que depèn i es fusionarà amb Inndea, i estic contentíssim i molt emocionat. Però aquesta nova porta que se m’obri també comporta que hauré de tancar algunes finestres. La primera, la meua faceta com a professional, que ja no oferiré; la segona, el manteniment d’un portal per al qual ja no en tindré temps (tanmateix, les xarxes socials continuen actives: ací el Twitter, @eatvlc, i ací el Facebook). Ambdós han estat finestres molt productives, que m’han permès conèixer gent, presentar projectes i escriure del que m’agrada.

Per això, vull agrair de forma particular a aquella gent que m’ajudà a posar-les en marxa o donar-les a conéixer: a Pau, que es passà unes quantes vesprades muntant-ho amb mi i sempre m’ha solucionat dubtes i problemes de caire informàtic al moment, i també a Josevi, qui es currà el tema dels servidors i estava fins i tot més pendent que jo de redireccions, dominis i altres històries d’estes. També a Raül, per la imatge i el disseny, a Voro Maroto i Javier Burgos, gràcies a qui vaig realitzar una col·laboració d’Eat Valencia a eldiario.es, i a Vicent Molins i Marta Hortelano, que no foren els únics però sí aquells qui més m’ajudaren i m’animaren a donar a conèixer eixe projecte tan marcià de voler fer una guia en anglès de (bon) menjar per als guiris, turistes i vianants. També gràcies, és clar, a tots aquells qui es preocuparen de difondre, compartir i retuitar el meu aparador particular de serveis professionals: estic segur que part dels projectes als quals vaig treballar foren gràcies a eixa difusió. Si ara em busqueu, o vos cal anar a un perfil professional, ací podreu trobar el meu LinkedIn.

I per si vos ho pregunteu, potser baixe una mica el ritme, però no: aquesta finestra tan meua que és “Ciència i Política”, i que ha complit ja quatre anys, no la tancaré. Passeu-vos de tant en tant, que segur que hi haurà moltes coses per xarrar i debatre 😉

, , ,

About Andreu Escrivà

Camine, aprenc, escric.

Mostra totes les entrades de Andreu Escrivà

Subscriure's

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

One Comment a “Tancar finestres, obrir portes”

  1. Guillem Says:

    M’he mirat la web de l’InnDEA i m’ha agradat el plantejament modern i global que s’hi dóna. Des de fora de les institucions sembla que la Unió Europea està apostant fort per la sostenibilitat i un futur millor pels nostres fills.
    Un efecte que em produeix l’apartat de Xarxes de ciutats és que encara s’està ancorat en l’estat espanyol. Personalment com a independentista preferisc fer xarxes amb ciutats que no ens tinguen com a esclaus, subordinats o provincians. Potser la culpa no siga estrictament de les ciutats i dels ciutadans. però pel fet d’estar acompanyades de l’aparell de poder espanyol, el fan servir i inevitablement acabem sota els perjudicis de ser hereus dels perdedors d’una guerra.

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: